dissabte, 6 d’abril de 2013

Rally Terradets


Si us hi fixeu una mica trobareu a la cordada SAM, en Cisco Torres i en Sergi Malet, entre aquest grup de grans escaladors.
Escalada infantil
En aquesta edició del Rally Terradets la SAM s'ha implicat donant suport en diversos aspectes: divulgant la realització del Rally amb tots els mitjans a l'abast, a la web, amb correus electrònics als socis i sòcies, a la resta d'entitats de la vegueria i altres contactes, així com amb cartells publicitaris distribuïts a la comarca. En la mesura de lo possible, també s'ha assessorat en qüestions administratives referents a diversos permisos i contactes institucionals de la comarca, convidats per l'organització s'ha aportat una cordada integrada per membres de la SAM, ...
Durant l'estada dels representants russos a la comarca els hem fet d'amfitrions, facilitant-los informació, contactes amb tècnics de turisme, ajudant-los a localitzar els inicis dels itineraris d'escalada i acompanyant-los fins i tot a escalar algun d'aquests itineraris.
En Cisco al "Jardí dels Déus"
El dia de la competició s'organitzà un dinar col·lectiu de socis, amb tallers d'escalada infantil, "Slackline" i visita al Forat de l'Or, vivint de prop l'ambient muntanyenc, l'emoció de la competició i animant a la nostra cordada.
Finalment, el president va acompanyar a tots els participants i organitzadors a l'entrega de premis  al sopar de l'hotel Terradets.
Ha estat un plaer poder donar suport a aquesta iniciativa, la qual difon un dels recursos de la nostra comarca, les parets d'escalada, i ens permet gaudir de l'ambient de la companyonia regnant així com d'una part de la història de l'esport de l'escalada a Catalunya, amb protagonistes pioners, com l'Anglada, l'Elisabeth, en Paquito G., en Reme, el Reina, ... i tants d'altres.
Cordada de la SAMEsperem poder seguir sent enllaç entre iniciatives provinents de "fora" i casa nostra, apropant l'esport de l'excursionisme i les seves disciplines als nostres associats i a la resta de comarca.

Enllaços:
Facebook Rally Terradets
Web Rally Terradets
Web Rússia
Charko
Gàrgola
Notícia 24 h
Blog SAM 2012
Web SAM
Web Club Alpí Virtual
Notícia Més Lleida
Notícia Desnivel 2013
Galeria fotos Desnivel
LoPallarsTV
Cordada russa
Espeleokinders de la SAM al Forat de l'Or
Dinar de germanor
Entrega de premis als primers classificats (Desnivel)
 

Alexandr Kayachevs i Tatiana Dmitrievskaya, vencedors en categoria mixta, als quals hem estat acompanyant en la seva estada a la nostra comarca. (Foto: www.barrabes.com)
Àlbum fotos (Joan Paricon)

Vídeo oficial


Cap comentari:

Publica un comentari