dissabte, 17 de gener de 2015

Excursió Coll d'Orcau i Alzina de Pelleu

Amb 10 participants socis de la SAM, i un dia assolellat però fresquet, encetem aquest  “cicle d’excursions”, que mensualment convocarem per a tots els que us agradi caminar. L’objectiu és recorre camins històrics, descobrir arbres monumentals i altres indrets de la comarca, i tot gaudint d’una bona companyia.
Aquest dissabte 17 de gener de 2015, de la mà del Miquel Bailac , ens ha portat a descobrir l’Alzina de  Pelleu, que amb uns cinc metres de perímetre i una alçaria de 15 metres, és l’exemplar més gran catalogat de Catalunya... i no ens ha defraudat !!. Les seves explicacions ens han acompanyat fins al Coll d’Orcau on hem caminat per la història del Camí general del Pallars, que anava des del Pallars Sobirà fins a les Planes d’Urgell. El seu empedrat ha fet la delícia dels qui l’hem tornat a trepitjar.
Per no parlar de les impressionants vistes de la Vall d’Abella i la Vall de Montesquiu, el Pantà de St. Antoni i les muntanyes recent nevades del Pirineu que hem anat interpretant i fotografiant. Aquí us deixem una petita mostra a càrrec dels caminants i amants de la fotografia amb qui hem tingut el plaer de  compartir aquesta sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada