diumenge, 18 de març del 2012

Manowar, paret del Doll.

A molts ens ha cridat l' atenció durant molt de temps les parets roges repletes de xemeneies que hi han a sota el port de Fontllonga quan puges de Camarasa i sobre tot si t' atrau la vertical. Han passat anys fins que no ens hem decidit a pujar una de les seves vies... ...Fa uns dies endarrera mirant el temps de tv3 el Tomàs Molina va anomenar una curiosa alineació de venus, mercuri i la lluna i vaig pensar que seria un bon moment per realitzar aquesta via amb una bona alineació d' astres pallaresos.

Sergi M.(modelito), Barri (aleació entre Atmetlla i St. Serni), Eloi (escalador amish ).


La via en qüestió és la Manowar, és un seguit de fissures i diedres de roca en general bona on no hi trobarem gaire equipament, peró que podrem equipar a base de friends i tascons. Nosaltres vam portar un joc d' aliens, un joc de camelots fins el 4,5 ( repetint mitjans ) i tascons.


Modelito escalfant la maquinaria al 1r llarg ( 6b+ ).


El companyerisme és la clau de l' exit. Modelito i Aleació al 2n llarg 6a.

Barri arrivant a la r2.










Escalador amish rematant la feina començada
pels companys al 8é llarg ( 6b ).

Al final tots contents al cim i a últimes llums cap al cotxe, una passejada entre '' l' encantadora'' vegetació de la zona.

3 comentaris:

  1. Sort dels frontals i del googlemaps del galaxy ace, sinó igual encara no hauríem arribat, jaja. Gran escalada/tupinada amb Carles "Aleación" Barri(ojo amb les genolleres de hockey) i al Amish Eloi, que en aquesta ocasió, degut a la calor extrema no portava la camisa de franela model Pobellà!
    Pròximament més fotos, on podreu veure la mà de ferralla que vam fer servir (la cancço Kings of metal del grup Manowar li va ni que pintada a la via).
    La Manowar, ja ha caigut, però l'aventura continuarà ...

    @nendelsastre (modelito)

    ResponElimina
  2. Així, així, ... "canya al mono que es de goma"! Quins paios! Us heu fixat que ja tenim 9 seguidors al blog? Uau!

    ResponElimina
  3. Molt bona la foto amb les tres gralles de fons.

    ResponElimina