dimarts, 28 de març del 2017

Tuc de la Salana 2485m



Diumenge vam quedar varis socis de la nostra SAM per a realitzar esqui muntanya, sent el tuc de la Salana el pic escollit, ja que ens l'havien recomanat en dies en que el risc d'allaus es alt.
Aixi que anem fins a Salardu i aparquem prop la borda Servat. L'ascens s'inicia per la pista  que porta als Banhs de Tredos, plena de neu, per després agafar una traça que puja per dins del bosc fins un planell on es veu la piràmide del pic de la solana. La neu es bastant profunda i humida cosa que dificulta el ascens.







L’últim tram al cim es força empinat amb la neu molt dura i ventada, en alguns trams sols hi ha herba. Després de algo mes de 1000 metres pujats arribem al cim.










Despres de les fotos amb vistes al Montardo i Aneto decidim baixar per l'altra cara del pic fent una circular, la neu continua humida i es fa difícil d'esquiar.




Un cop baixades les pales de la foto, a l’alçada del camí canal de valarties, ens desviem per baixar una canal per dins del bosc que ens portarà de nou a la pista dels Banhs de Tredos, per continuar fins al cotxe.
 Podeu veure el track de la ruta que vam seguir:
https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2538738
 
Membres de l’expedició:
Eloi Bisbal
Jordi Sopena
Fernando Rivera
Carles Barri







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada