dilluns, 29 de març del 2010

Forat del Balconet

Convidat pels companys del GELL, he pogut visitar el Forat (0 Avenc per segons qui) del Balconet, i col·laborar en les tasques d'exploració.
Amb la companyia de l'Ivan vaig intentar forçar la punta d'exploració a l'Afluent Blanc, intentant superar per diversos indrets unes estretors verticals "inhumanes". Primer una capçalera en que hi has d'entrar de cap, assegurat a una "pseudolínia de vida", per un cop incorporat, davallar des d'un sol ancoratge "abalakof", amb tendència en diagonal buscant un possible pas més àmpli. La manca de material d'equipament ens obliga a improvitzar ancoratges naturals allà on els trobem. El resultat és un encastament que posa a prova la meva capacitat de control. M'és impossible treballar amb el bloquejador de pit, i acabo demanant un contrapés a l'Ivan per poder sortir d'aquella situació. Suposem que hem forçat alguns metres la punta d'exploració, però no hem aconseguit superar el pas.
Amerats de suor, deixem aquesta incògnita per alguna altra vegada i ens adreçem a La Colada, per prospeccionar possibilitats de continuïtat, les quals les trobem en un parell d'escalades que semblen factibles, però amb material adient, que no duïem en aquesta visita.
Croquis extret de: http://www.madteam.cat/smf/index.php?topic=1999.0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada