diumenge, 23 de gener de 2011

Plaça de guarda pel refugi de Certascan

Reprodueixo la notícia de la web de la FEEC:

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), gestora del refugi de Certascan (2.240 m), situat a l’extrem septentrional del Pallars Sobirà, posa a licitació una plaça de guarda per aquest refugi.

Els interessats en ocupar la plaça de guarda d'aquest refugi fins el 31 de desembre de 2011, hauran d’enviar la seva sol·licitud, fins el 15 de febrer, a l’adreça de correu electrònic refugis@feec.cat o bé mitjançant correu ordinari a la seu de la FEEC (la Rambla 41, pral. 08002, Barcelona), a l’atenció de l’Àrea de Refugis.

En els currículums rebuts es valorarà el coneixement de la zona, l’experiència en muntanya i el coneixement en restauració, entre d’altres aspectes.

Informació facilitada per l'Àrea de Refugis de la FEEC

Per altra banda, no puc obviar els comentaris apareguts al blog del refugi, els quals sembla que poden estar relacionats amb aquesta recerca d'un nou guarda.

Amb l'objectiu d'oferir una visió el més àmplia possible de la notícia, enllaço la resposta de la FEEC que en format de nota informativa s'ha publicat a la pàgina web: Comunicat de la FEEC sobre el refugi de Certascan.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada