dimecres, 22 de febrer del 2012

XLVIII Travessa amb Esquís de la UEC de Barcelona "Bassiero 2012"

4 de març de 2012


Data tancament preinscripcions: 1 de març de 2012
Preu inscripcions: 25 euros (socis UEC 20 euros).
L'entitat podrà acceptar inscripcions fora d'aquesta data amb un increment de 10 euros (dissabte) i 15 euros (el mateix dia) per als no socis.
Nº compte per a fer l'ingrés: LA CAIXA 2100 1391 98 0200067039.
Recordeu portar el comprovant de l'ingrés i la tarja de federat per tal de retirar el dorsal.
Inclou avituallaments, dinar i sorteig de regals.
Dinar acompanyants: 5 euros.


Inscripcions

RESUM 2011

A les 8:05 del matí del diumenge 3 d'abril 32 equips sortien per recórrer un itinerari realment atractiu i alpí, la travessa ha recorregut 4 valls diferents, colls, canals, s'ha arribat al cim del Bassiero, s'ha passat al costat de les agulles d'Amitges i les de Saboredo. Les notes negatives ha estat la qualitat de neu, crosta o molt humida que han deslluït una mica aquest esplèndid itinerari de muntanya.

La cursa ha tingut 1840 metres de desnivell positiu amb 4 pujades i baixades, al final de la travessa un petit pica-pica donava la rebuda als corredors i per acabar dutxes, un dinar fred amb pa amb tomàquet i embotit, entrega de trofeus i sorteig de material tancava un magnific dia d'esquí de muntanya.

En l'apartat esportiu victòries còmodes per Tina Bes i Anna Comet en noies i Dani Terrisse i Gerard Garreta en nois, en segon lloc les "andorranes" Maria Fargues i Beatriz Linde en noies i Met Guardia i Pere Plana en nois, tercer lloc per Visitación Garcia i Maria Murcia en noies i els andorrans Marc Riera i Jordi Solé en nois.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada