dijous, 18 de març de 2021

Grotte de L'Aguzou

Aquest Cop compartiré fotos de detall de formacions molt poc freqüents d'una cova que us recomano al 100 %, doncs, puc dir, que és la cova de la qual estic "enamorat"

Mirem a on mirem, podem veure des de primer moment, formacions espectaculars, Aragonites, cristalls de Calcita o precioses banderes. 

Està equipada com una ferrada amb escales de ferro, corda i cables de seguretat per salvar els diversos desnivells i a l'hora minimitzar el contacte amb ella dels visitants.

En Philipe així es diu el seu guia i propietari, si acompanya a un grup gran i no el coneix, pot arribar a fer-se pesat, després es relaxa, el seu nivell de cura és tan gran, que té una sala habilitada per menjar amb taules i cadires que transporta't ell mateix, fins i tot, té un lloc resguardat on ens permet fer les nostres necessitats en uns gibrells, que després buida en un bidó,  afegeix lleixiu i el treu cap a fora en el seu petate.

Però com jo he dit, potser l'amor és cec, jutgeu vosaltres mateixos, doncs, jo crec que les fotos no fan tant goig com veure en viu aquesta preciositat.

 

 


ENLLAÇ PÁGINA WEB

 


 

 FOTOS VÍCTOR

Aquí podeu veure el tipus d'instal·lació de la Cova

 
El Grup
Detalls

 

 Sala del Minaret

 
 

CURIOSA FORMACIÓ TRIANGULAR NO GAIRE FREQÜENT

 


 

 

FORMACIÓ SÍMBOL DE LA CAVITAT

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada