diumenge, 19 de juliol del 2009

"Tope clàssic" a les parets d'Àger

275 metres. 6b+/A1

Molt bona via. Escalada amb el Vicens Mans, ahir al matí, en tres horetes i 20º de temperatura mitjana... en plè mes de juliol. Sols a la paret. Un luxe!

Ll 1.- Fàcil. IV grau. Algun parabolt
Ll 2.- Placa magnífica de 6a. Equipada amb parabolts
Ll 3.- Diedre-fissura de V/V+. Equipada amb pitons i algun parabolt. Al lloro amb el factor 2 de la sortida de la R. Es pot equipar.
Ll 4.- Placa de V/V+. El millor, passar un petit desplomillo. Equipat amb parabolts. Passeu de la primera R i aneu a la segona, deu metres més amunt.
Ll 5.- Llarg de tràmit. III
Ll 6.- El millor llarg de la via. Placa de 6a i diedre de 6b+. Equipat amb parabolts. En el tram del diedre, els parabolts estan tan a prop que es pot fer en A0.
Ll 7.- Desplom fissurat de A1 (3 passos). Es pot equipar un quart pas fins encadenar amb un parabolt. Sortida en lliure de V+. El llarg és molt curt i es pot unir amb el llarg 8 (III). Nosaltres ho hem fet però hi ha molt fregament i dificulta la comunicació.
Ll 8.- Tràmit. III
Ll 9.- Placa d'adherència (V+). Després, ratlles IV/V fins al cim.

Una bona piada la podeu trobar a http://rakclimb.blogspot.com/2008/03/tope-clasic-275m-6b-a1-v-oblig.html


2 comentaris:

  1. Felicitats per l'escalada Jordi! I pel luxe de fer la via a ple juliol!!

    ResponElimina
  2. Molt bé Jordi !! i deunidó !!! A veure si ens vens a veure per terres Montserratines o t'animes a fer una sortida GEAMM amb nosaltres !! Aviat serà el curs de nou! :-)

    ResponElimina