diumenge, 5 de desembre del 2010

Endevina territori (II)

Et consideres un bon coneixedor del Pallars?


Endevines el nom dels cims? I el poble damunt el turó?
I per als més experts, sabríeu dir des d'on estar presa la fotografia?

Només s'admeten comentaris al blog, no pas al correu. Podeu convidar als vostres coneguts a participar en aquesta proposta.

Solució:


8 comentaris:

  1. La foto la vas fer el dia que vam anar a netejar la cova aquella al Congost d´Erinya??No em recordo del nom de la cova ara....
    El nom dels cims els deixo per d´aqui a un parell de dies aviam que diuen los pallaressos.
    Cuidet mestre!!!!
    Carlos.

    ResponElimina
  2. Hola Carles! La foto la vaig prendre un de tants dies que vaig anar a desobstruir aquella cova, la qual encara no té nom, doncs no he trobat pas cap referència bibliogràfica encara; potser és una "primera" exploració!

    ResponElimina
  3. 2-Pic de Filià o dels Pallassos
    3-Pic de Mar
    4-Peguera
    5-Saburo
    7-Montsent de Pallars
    N'he encertat alguna? Quin premi tinc?

    ResponElimina
  4. Molt bé Carles! Qui s'hi apropi més serà el guanyador, i com a premi, tindrà el gran honor de proposar el nou "Endevina territori". Què us sembla?

    ResponElimina
  5. Jo estic ben perdut, reconec el Montseny de Pallars i el Peguera, pero la foto no se d'on l'has tirat. estic perdut si hem sembla que l'has fet desde manyanet o davant de Xerallo.. vaig be??
    Perque no se.. no se..

    ResponElimina
  6. Molt bé Pep! Vas bé. Has reconegut el Montsent de Pallars i el Peguera, i la imatge s'ha pres des del capdamunt del Congost d'Erinyà. Aviat publicarem la solució.

    ResponElimina
  7. Jordi la cosa va bé...però per millorar una mica més el tema"endevina territori",podries proposar algun premi de fidelització i/o,guanyador....jejej rascat la butxaca!!!
    La gent veig que te molt nivell pallarès,hauràs de pujar el nivell!!!
    Carlos.

    ResponElimina
  8. Si Carlos, estem gestionant al més alt nivell una aportació econòmica per part del govern; encara no està clar quin govern, per aixó!

    ResponElimina