diumenge, 24 de febrer de 2013

Actes del 49è aniversari

Aquest dissabte han tingut llocs els actes del 49è aniversari de l'entitat, que s'han realitzat al CITA de Talarn. Tot i que uns quants socis ho van celebrar el dia que tocava, el 19 de febrer.

Comissió dels actes del 50è aniversari
El primer dels actes va ser la celebració de l'Assemblea general de socis, en la què hi van acudir uns 25 socis/es.
Assemblea general de socis/es
A continuació es signà un conveni entre la SAM i el GEB (Grup Espeleològic de Badalona) en el transcurs de la Taula Rodona que tractà els treballs d'exploració del Forat de l'Or i el Montsec de Rúbies en general, i en la qual hi participaren representants de la SAM, el GEB, l'ajuntament de Talarn, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Diputació de Lleida.
Amb el conveni ambdues entitats rubriquen la relació que ja fa temps iniciaren en pro de l'exploració del Forat de l'Or i altres cavitats de la comarca, assumint el compromís mutu de treballar conjuntament per a la divulgació dels resultats obtinguts.  

Després es va realitzar la projecció dels darrers treballs del Forat de l'Or, que va anar a càrrec del GEB que van aprofitar per fer-nos cinc cèntims de com es el material que fan servir i algunes curiositats de la cova.
Aquesta activitat va ser oberta al públic en general.
Projecció dels treballs d'exploració del Forat de l'Or a càrrec de Jordi Yherla del GEB
I el darrer dels actes va ser un sopar de celebració de l'aniversari que va aplegar prop de 80 socis.


Àlbum fotogràfic al DropBox

Reportatge TV Pallars

www.geb.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada