dissabte, 16 de novembre de 2013

Excursió infantil a la Fira de Sant Martí (Talarn)El dia es va llevar plujós, fred i amb caire de demostrar-nos que l'hivern ja era allí.
Nosaltres, el grupet, agossarats a tot, una mica més tard de l'hora prevista (o sigui 9:30) vam enfilar el camí, després de baixar per la font de Caps i travessar la carretera.
La ruta, mig fangosa, mig per trossos d'atmetllers, mig per camps a través sense senyalitzar, es va iniciar voltant el terme, mirant fixament al sud al Montsec i amb dos claus per no fugir de distraccions: a una banda la vinya de Baró i a l'altra (la dreta) petit barranc de terra roia.
Finalment hi ha haver dues opcions per enfilar el punt de l'ermita: camí curt pel dret, al qual ens hi vam enganxar la majoria, per escurçar temps, i una altre més lleuger pels nens i no tant nens. Ens vam partir, sí, però per poca estona, amb poc més de 1,5 hores erem a Sant Sebastià i amb menys de tres erem al punt de sortida.
La tornada es va fer molt curta, enganxant un tros de la ruta de les carenes, i covant futures caminades i projectes increïbles que ben aviat seran una realitat.
TOTHOM SÚPER CONTENT I FINS A LA PRÒXIMA.
 Eva Durro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada