diumenge, 5 de febrer del 2017

Trobada SAM-EGAN - Cova del Tabac

Enguany, l'EGAN ha volgut celebrar el seu aniversari prop de casa nostra, i això ha propiciat poder coincidir amb ells i realitzar aquesta activitat conjuntament.
S'ha aprofitat l'avinentesa per complir amb el deute pendent de fer entrega d'un exemplar del llibre d'Història de la SAM, en el qual s'esmenta la col·laboració de l'EGAN en la realització del primer curs d'espeleologia a la SAM, allà el 1999.

La idoneïtat de l'activitat per a infants també ha estat un motiu per promoure des de la SAM la visita a aquesta cavitat, amb una aproximació a peu per sender de 2'5 km, amb bones vistes panoràmiques i una cova de dimensions agradables i sense perill.

Trobareu una descripció detallada del recorregut i de la cavitat al blog INDRETS PER VISITAR EN FAMÍLIA, Engarrista, Espeleoindex, Espeleobloc, ...

La SAM a la Cova del Tabac el 1967
Tot i la nefasta previsió meteorològica i una intensa pluja a l'inici de l'excursió, s'ha assolit l'objectiu de compartir amb els companys de l'EGAN la celebració del seu 28è aniversari.
La canalla ha pogut gaudir de la visita guiada a la cavitat, visitant diverses galeries i racons, així com fruir d'una gimcana entre gateres, amb un premi dolç al finalitzar.
 Inici de l'excursió
 El futur de la SAM
 Tram de camí equipat
 A la boca de la cova
Vistes panoràmiques amb un dia esplèndid
 Parlaments dels presidents de la SAM i el GEB
Obsequiant a l'EGAN amb el Llibre 50 Anys d'Història de la SAM, el qual recollí el seu president en Víctor Gutierrez.
Pàgina 210 del Llibre d'Història de la SAM


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada