dissabte, 22 de novembre del 2014

Homenatge a Josep Maria Torrent

Dissabte dia 22 de novembre de 2014, en l'Epicentre de Tremp vàrem realitzar l'homenatge a Josep Maria Torrent (1959-1997)


Fotografia de la taula, d'esquerra a dreta, l'Emili (company de sortides del Josep Maria), Carlos (secretari de la SAM) i Carles (amic, company del Josep Maria).
Fotografia de l'entrega de la placa i rams de flors.

Fotografia final del recull de fotografies realitzat per Jordi i l'Oriol.
Josep Ma. Torrent Boldú va néixer a Bellvís el 1959. Estudià a Lleida i es va llicenciar en ciències químiques a la Universitat de Barcelona l'any 1982. Després de treballar un temps com a professor a Tàrrega va aprovar les oposicions a ensenyament públic. Així va treballar com a professor de Física i Química durant 10 anys a l'IES de Tremp, de 1987 a 1997, on destacà per la seva professionalitat i bon companyerisme. Amic dels seus amics, company amb un gran sentit de l'humor i col·laborador desinteressat en múltiples activitats. Amant de l'esport en general i la muntanya en particular. Va practicar diverses especialitats: ciclisme, alpinisme, escalada, esquí de muntanya. Participava activament en les sortides de la SAM, sent Vocal de Muntanya i membre de Junta, així com organitzava excursions a diversos indrets dels Pirineus i Alps (on ascendí entre d'altres el Matterhorn -Cerví-). Casat des del desembre 1992, va tenir una filla. Va morir en un accident de muntanya al massís de Neouvielle (Pic Long) als Pirineus francesos al maig del 1997.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada