dimecres, 18 de desembre del 2019

Forat del Pigal del Llamp


Powered by Wikiloc




EspeleoIndex:
 
Gran boca d'uns 5x3m inicialment coberta per una gran massa d'esbarzers, dona entrada a una pronunciada rampa de sostre alt que acaba obturada per còdols als -8m de fondària, una mica abans del fons, baixant a mà esquerra, s'obre una gatera horitzontal, que retorna en direcció a la boca, i que acaba també curullada de sediments i còdols, essent possible una desobstrucció. 

El diumenge 15 de desembre de 2019 és localitzat per Josep Guarro, tot i que al no portar eines de poda no pot fer-se pas entre la gran quantitat d'esbarzers que cobreixen l'entrada.
L'endemà, dilluns dia 16 de desembre de 2019, en Jordi Pascual del GESAM de Tremp també localitza la cavitat sense tampoc poder-hi entrar i hi torna al cap de dos dies, el dimecres 18 de desembre, amb eines de poda i desbrossa l'entrada i explora la petita cavitat.
Al cap de quatre dies, el diumenge 22 de desembre, en Josep Guarro hi torna acompanyat d'en Joan Carles Juderias, amb eines de poda i es troben que algú ja ha fet la feina, sense estar al cas de les visites d'en Jordi Pascual, aprofiten per aixecar la topografia de la cavitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada